Heinäkuu 2015 ja 12 päivä.

On kulunut yli puoli vuotta kun viimeeksi päivitin Captainin sivuja. Se ei suinkaan tarkoita etteikö oltaisi oltu veneen kimpussa, päin vastoin.
Captain on saanut uuden kuomun, istumalaatikon verhoilut on uusittu, kattoluukut on maalattu ja niihin on saatu uudet mahonkilistat.
Sähköjä on päivitetty… Nyt saadaan ladattua kännykät, tabletit ja muut vehkeet suoraan USB-pistokkeesta, sellainen lisättiin samalla kun tehtiin pöydän päälle ledivalaistus.Koe käyttö
Yksi työläistä hommista on tänä keväänä ollut… maalaustyöt. Katto oli järkevä maalata samasa yhteydessä kun uusittiin kattokaiteet, masto suoristettiin ja siihen asennettiin ankkurivalo. (Jäljestä huomaa ettei maalaus ole mun vahvimpia lajeja)

 

Finmarin kuomun teki Turkulainen Venetex joka teki myös otsapolsterin verhoilun. En tehnyt sitä itse koska siinä on samassa osassa kahta väriä. Keinonahan ompeluun ei ole sopivia värkkejä. Heiltä sain myös ostettua oikean väristä keinonahkaa muuta verhoilua varten.

Venetexin valitsin kahdesta syystä. Ensinnäkin sieltä sain edullisemman tarjouksen ja toiseksi he tekevät myös penkkejä sekä patjoja. Tässä on hintavertailu….

 

Hinta vertailu

 

Kuten näkyy hinta haitari on aikamoinen. Nuo ovat pelkkiä kuomun hintoja, siihen pitää lisätä vielä kaavoitus ja uudet kaaret. Sekä tietysti muutokset.
Lähetin kaikille valmistajille alla olevan kyselyn…..

Pressu kysely netti

Kuomun vaiheista voi lukea lisää täältä….

Lupasin juuri itselleni, että sivuja päivitetään nopeammassa tahdissa kun tähän asti on tehty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.